Volvo Truck Center Taastrup

Volvo Truck Center Taastrup

Højager 7

2630 Taastrup

 

Værksted i åbningstiden: 43 55 59 60
Reservedele i åbningstiden: 43 55 58 80

 

Nødtelefon uden for åbningstid:

 

Reservedele: Tlf.: 23 71 31 31

Værksted: Tlf.: 23 71 32 32

VOLVO TRUCK CENTER TAASTRUP

Velkommen til Volvo Truck Center Taastrup. Vi er Volvos største servicepunkt på Sjælland, og vores salgsmedarbejdere står klar til at give dig en kompetent og professionel rådgivning.


Når du køber en lastbil, handler det om mere end selve bilen. Der ligger mange overvejelser bag ex. kvalitet, økonomi, sikkerhed og ydeevne.

 

Vores salgsteam har et dybt kendskab til Volvos og Renaults mange modeller og muligheder. For os er det altafgørende, at du får den helt rigtige lastbil, og du bliver guidet trygt igennem din handel.

 

Professionel service på autoriseret værksted
Hos Volvo Truck Center Taastrup yder vi en kompetent og professionel service på vores autoriserede værksted. Vores mekanikere bliver løbende efteruddannet, så de kan yde den korrekte indsats på alle bilerne. 

Det gælder både hvis du står overfor at skulle købe din første lastbil eller skal forny din nuværende vognpark. Vores kompetente og veluddannede salgsrådgivere, sætter en ære i at gøre deres bedste både før og efter dit køb.

Vi gør brug af den nyeste teknologi og udvikling. Dermed er du sikker på at din lastbil er i korrekt stand og samtidig bevare sin gensalgsværdi.

 

Vores værksted garanterer din vognpark:

  • Service og reparationer udført efter høje kvalitetskrav
  • Veldokumenteret arbejde så du beholder fabriksgarantien i hele garantiperioden
  • Specialudviklet værktøj og softwareopdateringer
  • Konkurrencedygtige priser
  • Originale reservedele
  • Veluddannet og certificeret personale

Vi glæder os til at tage imod dig.