Ny chef i Volvo Truck Center Taastrup

Pr. 1. maj er Bjørn Hammar ansat som Truck Center chef i Taastrup filialen i Volvo Danmarks eget forhandlernetværk Volvo Truck Center. 

Som Truck Center chef får Bjørn Hammar det overordnede ansvar for værksted, reservedele og medarbejdere i Taastrup afdelingen. 

Med i bagagen har Bjørn flere års erfaring inden for branchen og kommer senest fra en stilling som værkstedchef hos MAN Truck & Bus. Han har tidligere haft en lang karriere med ledelse, drift og vedligeholdelse i forsvaret.

”Jeg har set frem til at starte her hos Volvo Truck Center Taastrup, og glæder mig til at gøre vores flotte hoveddomicil endnu mere attraktivt end det allerede er. Vi skal være kundernes første valg”, udtaler Bjørn Hammar.

Bjørn ser frem til at møde de mange kunder, der hver dag besøger Truck Centeret. Han vil være garant for, at alle kunder fortsat oplever en ensartet god kundeservice i alle dele af forretningen. 

I forhold til medarbejderne i Truck Centret, vil Bjørn have fokus på uddannelse og udvikling af kompetencer hos både mekanikere, funktionærer, lærlinge og elever.

Bjørn er 40 år. Han er gift og har to børn. Familien bor i Tune.

Volvo Truck Center består af 270 medarbejdere fordelt på 7 filialer i Taastrup, Hillerød, Aarhus, Randers, Ålborg, Holstebro og Viborg. Volvo Truck Center er en del af Volvo Danmark og er ansvarlige for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks.

Pressemeddelelser

PRESS RELEASES

Latest Press Release

collage.pressReleaseTitle

Volvo Trucks pressemeddelelser