Hvem er vi?

Vores kerneværdier er Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

Når det gælder nye og brugte lastvogne, er vi dem, der kan hjælpe dig. Vi beskæftiger os ikke blot med selve køretøjerne, men også med serviceydelser, vedligeholdelse og reservedele: alt, hvad du måtte have brug for. Vores fokus er helt grundlæggende på at levere lastvogne og derefter sørge for, at de holdes godt i gang ude på vejene.

Vi tilbyder også finansielle løsninger, forsikring, udlejning, chaufføruddannelse og brændstofrådgivning. Og vi hjælper dig med at arrangere vejhjælp. Lyder det som noget, du er interesseret i?  Find din nærmeste filial neden for.

 

Vores filialer

Volvo Truck Center Danmark A/S er en del af Volvos eget forhandlernetværk bestående af 240 værksteder og 5500 medarbejdere i Europa. I Danmark er Volvo Truck Center Danmark A/S den største Volvo-og Renault Trucks forhandler med i alt ca. 350 ansatte fordelt på 11 servicepunkter.

Vores målsætning er at skabe en veldrevet og profitabel forhandler med tilfredse kunder og medarbejdere kombineret med en efterlevelse af vores kerneværdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

 

Velkommen til Volvo Truck Center Danmark!

VORES FILIALER

Har du spørgsmål?

Kig forbi, ring, eller bed om et møde.

Vi er her for dig