Jacob

Jacob er liftmontør hos Volvo Truck Center i Århus. 
Her kan du læse om Jacob. 

”Alt med lifte er spændende. Det skal være sådan, at vognmanden kommer med sin bil den ene dag og dagen efter er alt serviceret og klart.
Aflever et sted og afhent samme sted. Tid er penge".

Jacob

Montør hos Volvo Truck Center

Stilling: Montør.

Hvor lang tid har du arbejdet hos Volvo Trucks?
Siden august 2016.

Uddannelse:
Maskinarbejder

Hvorfor kan du godt lide at arbejde hos Volvo?

”Alt med lifte er spændende. Det skal være sådan, at vognmanden kommer med sin bil den ene dag og dagen efter er alt serviceret og klart. Aflever et sted og afhent samme sted. Tid er penge.

Jeg søgte til Volvo Truck Center i Århus efter at have lavet lifte hos min far. Da stedet blev solgt, så søgte jeg jeg job her, da Volvo Truck Center i Århus er dem, der laver flest lifte i Århus. Jeg har et godt lokalkendskab og har 15 års erfaring fra Centrum Hydraulik i Århus”.

Vil du anbefale andre at arbejde her?
”Ja – det er et rart sted at være. Der er godt arbejdsklima - alle kan snakke med alle. Når man kommer som ny, bliver man taget godt imod og jeg får svar på mine spørgsmål. Jeg får lov at lave alt, så jeg får også lov at udvikle mig”.

Fortæl hvad du mener, der kendetegner Volvo Trucks som en god arbejdsplads:
”Arbejdsklimaet. Og her tages godt imod nye medarbejdere. Vi er meget kvalitetsbevidste og laver arbejdet ordentligt første gang, så kunderne bliver tilfredse – det er jo dem vi lever af”.