MEKANIKERLÆRLINGE

VOLVO TRUCK CENTER DANMARK A/S 

 

En uddannelse med muligheder

Med en uddannelse som lastvognsmekaniker hos Volvo Truck Center får du et væld af muligheder for at udvikle dig i den retning du ønsker. Det er kun op til dig selv, hvor på karrierestigen du stopper! Arbejdsløsheden er lav og vi er en arbejdsplads der fokuserer på høj medarbejdertilfredshed, hvor overenskomstmæssig løn inkl. sundhedsforsikring under uddannelse er en selvfølge.

 

En kombination af skole og praktik

Uddannelsen varer 3,5 år, når du har bestået grundforløbene. I din tid som lærling er du 8 x 5 uger på skole, hvor du modtager målrettet Volvo-undervisning på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. På skoleopholdene går du sammen med andre Volvo-lærlinge, hvor I alle indlogeres på skolen under forløbene. Resten af tiden er du i praktik hos os – og dét, du lærer på skolen, skal du bruge i dine praktikforløb og omvendt.

Du kommer til at gå sammen med erfarne mekanikere på værkstedet, som kan lære dig alt hvad de ved om store køretøjer. Vi tror på at det er den perfekte kombination af den nyeste viden og teori, kombineret med årelang erfaring.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på, taler og forstår engelsk til husbehov og har flair for IT. Du er en fleksibel teamspiller, som også tager ansvar og arbejder selvstændigt. 

 

Er du afklaret?

Hvis du allerede ved, at du vil i lære hos Volvo Truck Center, kan du sende os dit CV samt en kort målrettet ansøgning til HR2@volvo.com. Du bedes skrive i ansøgningen hvilken afdeling, du ønsker læreplads i (Taastrup, Hillerød, Holbæk, Karlslunde, Ringsted, Nr. Alslev, Aarhus, Aalborg, Randers, Holstebro eller Viborg).

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til uddannelsen, mulighederne eller noget helt tredje? Vi ringer dig gerne op til en snak, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Udfyld blot konktaktformularen via følgende LINK, hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Kom også gerne forbi Volvo Truck Center i Taastrup, Hillerød, Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg eller Aarhus alt afhængigt af, hvor du ønsker læreplads som lastvognsmekaniker. På den måde får du mulighed for at hilse på os og fornemme, om vi skal være din kommende uddannelses- og arbejdsplads.

Spørgsmål kan stilles til People & Culture Partner Henriette Beck på tlf.: +45 61 82 79 53

Du bliver ringet op inden for 3 hverdage.

Privatlivspolitik

Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo Koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med høje markedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

 

Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen.

Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelser af Personlige Oplysninger HER.

Bevis på at vi driver udviklingen fremad

Volvo gav verdenen trepunktsselen, sikkerhedsførerhuset og den uovertrufne I-Shift gearkasse.
Med vores kontinuerlige teknologiske udvikling driver vi transportindustrien fremad.

Volvo Trucks Driving Progress