MEKANIKERLÆRLINGE

VOLVO TRUCK CENTER DANMARK A/S 

 

Velkommen til en Volvo- og Renault verden af muligheder!

En uddannelse med muligheder
Med en uddannelse hos Volvo Truck Center får du masser af muligheder, og det er kun op til dig selv, hvor på karrierestigen du stopper! Som lastvognsmekaniker er der nemlig minimal arbejdsløshed og et væld af muligheder for at udvikle dig i den retning, du ønsker. 

Vi er en arbejdsplads, hvor vi fokuserer på høj medarbejdertilfredshed og hvor overenskomstmæssig løn under uddannelse inkl. sundhedsforsikring er en selvfølge.

Uddannelsen
Lastvognsmekanikeruddannelsen er en uddannelse med fremtid i. Hos os gør vi en dyd ud af uddanne vores egne Volvo- og Renault mekanikere. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør en forskel for vores kunder og sikrer os succes på markedet. Derfor går vi op i, at kvaliteten af uddannelsen er i top.

En kombination af skole og praktik
Uddannelsen varer 3,5 år, når du har bestået grundforløbene. I din tid som lærling er du 8 x 5 uger på skole, hvor du modtager målrettet Volvo-undervisning på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. På skoleopholdene går du sammen med andre Volvo-lærlinge, hvor I alle indlogeres på skolen under forløbene. Resten af tiden er du i praktik hos os – og dét, du lærer på skolen, skal du bruge i dine praktikforløb og omvendt. Du kommer til at gå sammen med erfarne mekanikere på værkstedet, som kan lære dig alt hvad de ved om store køretøjer. Vi tror på at det er den perfekte kombination af den nyeste viden og teori, kombineret med årelang erfaring.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på, taler og forstår engelsk til husbehov og har flair for IT. Du er en fleksibel teamspiller, som også tager ansvar og arbejder selvstændigt. Du skal som minimum have bestået grundforløb 1 før du starter i lære hos os.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til uddannelsen, mulighederne eller noget helt tredje? Vi ringer dig gerne op til en snak, hvor vi kan få besvaret dine spørgsmål. Udfyld blot konktaktformularen nederst, hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Kom gerne forbi Volvo Truck Center i Taastrup, Hillerød, Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg eller Aarhus alt afhængigt af, hvor du ønsker læreplads som lastvognsmekaniker. På den måde får du mulighed for at hilse på os og fornemme, om vi skal være din kommende uddannelses- og arbejdsplads. 

Alternativt kan du sende os et par linjer om dig selv på hr2@volvo.com samt hvilken afdeling, du ønsker læreplads i (Taastrup, Hillerød, Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg eller Aarhus).

Spørgsmål kan stilles til Junior HR Business Partner, Louise Nielsen på telefon 61 82 78 86.

Du bliver ringet op inden for 3 hverdage.

Privatlivspolitik

Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo Koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med høje markedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

 

Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen.

Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelser af Personlige Oplysninger HER.

Bevis på at vi driver udviklingen fremad

Volvo gav verdenen trepunktsselen, sikkerhedsførerhuset og den uovertrufne I-Shift gearkasse.
Med vores kontinuerlige teknologiske udvikling driver vi transportindustrien fremad.

Volvo Trucks Driving Progress