Volvo Trucks Services

Vi holder din lastbil og din virksomhed i gang
 

Med en Volvo-lastbil er du i en stærk position fra dag ét. Men vores engagement stopper ikke, når vi giver dig nøglerne. Det er kun begyndelsen. Se, hvordan vores dedikerede forhandlerteams, vores omfattende reservedels- og servicetilbud og vores banebrydende fjernforbindelsesløsninger kan holde din lastbil og din virksomhed i gang. Kilometer efter kilometer. Dag efter dag. Alt sammen som en del af vores løfte om at give dig den bedst mulige støtte gennem hele din lastbils levetid – og længere endnu.

Med Volvo Uptime Center sparer du tid

og minimerer uforudsete nedbrud på din bil!

BOOK SERVICE på 73 32 32 32 

Volvo Uptime Center hjælper dig med planlægning af alle dine servicebesøg og indkalder din lastbil til service i god tid.

Dermed minimerer vi akutte nedbrud og uplanlagte servicestop på din lastbil. Når du ringer eller skriver til Volvo Uptime Center, får du hjælp til at planlægge dine services. Vi booker lokalt, så du kommer på dit sædvanlige værksted, og møder dine lokale kontaktpersoner.

Ved hjælp af data fra Connect-systemet i din lastbil ved vi præcist, hvilke services der skal udføres, før bilen kommer ind.

Vi bestiller delene hjem på forhånd og vi sørger for at have de rette kompetencer klar på værkstedet til netop din bil.

Det sparer tid for alle parter.

Sådan kommer du i kontakt med os. 
Ring på tlf. 73 32 32 32 eller send os en mail på: serviceindkaldelse@volvo.com.

Vi er klar alle hverdage mellem kl. 8.00 - 15.30 til at få planlagt dine servicebesøg.

Gør det bedste for din virksomhed

Fra at finde den rigtige del til reparation eller service af din lastbil er vi her for at hjælpe. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.