Volvo Truck Center Aarhus

Volvo Truck Center Aarhus

Logistikparken 14
8220 Brabrand

 

Telefon: 87 38 28 70

 

Døgnvagt: Tlf.: 40 28 69 44 

Værksted: Tlf.: 87 38 28 75

Reservedele Tlf.: 87 38 28 90

Volvo Truck Center Århus

Velkommen til Volvo Truck Center Aarhus. Hos os får du rådgivning om Volvo og Renaults mange serviceydelser - fra køb af nye og brugte lastbiler til finansiering og køretøjsopfølgning.

 

Kompetent professionel salgsrådgivning

Vores salgsmedarbejdere giver dig en kompetent og saglig rådgivning. Der ligger mange overvejelser bag, når du køber lastbiler eksempelvis kvalitet, økonomi, sikkerhed og ydeevne. Det handler om mere end selve lastbilen. Du skal sikre din virksomheds bedste drift. 

 

Derfor taler vi om:

 

• Hvilken last skal du transportere?
• Hvordan sikrer vi chaufføren bedst muligt?
• Hvor skal lastbilen køre?
• Hvorledes kan vi optimere kørslen?
• Hvordan skal lastbilen opbygges?

Vi har et stort kendskab til Volvo Trucks' og Renaults Trucks' mange modeller og muligheder. For os er det altafgørende, at du får den helt rigtige lastbil, og gør en god handel.

 

 

Service og reparationer

På vores værksted i Aarhus står vores serviceteam klar til at hjælpe dig med at sikre den bedste driftstid på din lastvogn. Alle vores mekanikere bliver løbende efteruddannet, så de kan udføre den bedste service på alle biler.

 

Vi gør brug af den nyeste teknologi og udvikling, så du er sikret, at din lastbil er i korrekt stand og samtidig bevarer sin gensalgsværdi.

 

Vi har et bredt udvalg af brugte lastbiler samt lejebiler i flere konfigurationer, hvis du står og mangler en bil her og nu eller i kortere tid. 

 

Vi glæder os til at tage imod dig.