LASTVOGNSMEKANIKER, VOKSENLÆRLING

VOLVO TRUCK CENTER VIBORG A/S 

 

Lastbilsmekaniker - en uddannelse med muligheder

Med en uddannelse som lastbilsmekaniker hos Volvo Truck Center Viborg får du masser af muligheder, og det er kun op til dig selv, hvor på karrierestigen du stopper! Som lastvognsmekaniker er der nemlig minimal arbejdsløshed og et væld af muligheder for at udvikle dig i den retning, du ønsker. 

Vi er en arbejdsplads, hvor vi fokuserer på høj medarbejdertilfredshed og hvor overenskomstmæssig løn under uddannelse inkl. sundhedsforsikring er en selvfølge.

Uddannelsen

Lastvognsmekanikeruddannelsen er en uddannelse med fremtid i. Hos os gør vi en dyd ud af uddanne vores egne Volvo- og Renault mekanikere. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør en forskel for vores kunder og sikrer os succes på markedet. Derfor går vi op i, at kvaliteten af uddannelsen er i top.

En kombination af skole og praktik

Uddannelsen varer 3,5 år, når du har bestået grundforløbene. I din tid som lærling er du 8 x 5 uger på skole, hvor du modtager målrettet Volvo-undervisning på Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

På skoleopholdene går du sammen med andre Volvo-lærlinge, hvor I alle indlogeres på skolen under forløbene. Resten af tiden er du i praktik hos os – og dét, du lærer på skolen, skal du bruge i dine praktikforløb og omvendt. Du kommer til at gå sammen med erfarne mekanikere på værkstedet, som kan lære dig alt hvad de ved om store køretøjer. Vi tror på at det er den perfekte kombination af den nyeste viden og teori, kombineret med årelang erfaring.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på, taler og forstår engelsk til husbehov og har flair for IT. Du er en fleksibel teamspiller, som også tager ansvar og arbejder selvstændigt. Du skal som minimum have bestået grundforløb 1 før du starter i lære hos os.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til uddannelsen, mulighederne eller noget helt tredje? 

Så kig gerne forbi Volvo Truck Center i Viborg, Holstebrovej 40, 48, 8800 Viborg eller giv værkstedschef Peter Mortensen et ring på telefon 87 26 21 23. På den måde får du mulighed for at hilse på os og fornemme, om vi skal være din kommende uddannelse- og arbejdsplads. 

 

Alternativt kan du sende os et par linjer om dig selv på hr2@volvo.com eller kontakte HR-elev Celina Vestervig på telefon 61 82 79 11.