KARRIEREMULIGHEDER

TAG SKRIDTET

For os er det medarbejderne, som gør forskellen, og som gør os til en succes. Vi søger jævnligt nye, dygtige medarbejdere, som ønsker at arbejde med kunderelationer i et dynamisk miljø. Er du den, vi søger? Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om vi har en ledig stilling, som passer dig, så ved man aldrig, hvad der kan komme af muligheder i fremtiden. Send en mail til hr2@@volvo.com.   

På samme måde, som du kan gøre en forskel for os, så kan vi gøre en forskel for dig. Hos os er dine karrieremuligheder næsten uendelige. Vil du have en karriere inden for Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alle veje åbne for dig, som tør tage skridtet.

Mød Reza fra Sverige

Han er den sande pioner med en klar ambition i livet: at udvikle sig ved at lære nyt. Opsøge virksomheder der kan udvikle kompetencerne. Udleve sine drømme.

Navn: Reza Ibrahimi

Alder: 21

Familie: Mor og søskende

Bopæl: Lund, Sverige

Arbejder som: Mekaniker hos Volvo Trucks forhandler i Malmø, Sverige

Enjoys: Fodbold, rejser

Professionel passion: High-end teknologi, problemløser, udvikling

Mød Daniel fra Tyskland

Han er motorfanatiker med en passion for fart og performance. Han er også far og tager ansvar og lægger planer for fremtiden.

Navn: Daniel Fröhlich

Alder: 30

Familie: Gift og har en datter

Bopæl: Bergheim, Tyskland

Arbejder som: Mekaniker hos Volvo Trucks forhandler i Frechen, Tyskland

Interesser: Motorcykler, familien

Professionel passion: Motorteknologi, bæredygtighed, udvikling

Velkommen til en Volvo-verden - fuld af muligheder

Vi ved at du er seriøs omkring din karriere. Det er vi også.

Arbejd med en af branchens førende 

Volvo Trucks er en af verdens største producenter af lastbiler, og vi har været førende i udviklingen inden for transportindustrien i årtier med vores banebrydende teknologiske innovationer. Sammen med dig vil vi komme endnu længere på vejen til succes. 

Arbejd med morgendagens teknologi

Volvos-lastbiler er berømte for sin høje kvalitet og ydeevne. Kom med i vores team og få førstehåndsviden om teknologien, der gør morgendagens transport endnu mere sikker, renere og effektiv.

Arbejd i et moderne værksted 

Værkstederne i Volvo Trucks-forandlernetværket er designet til de medarbejdere, der arbejder her hver dag. Her kommer du til at arbejde med de nyeste analyser, værktøj og udstyr. Vores ambition er at tilbyde det mest professionelle og behagelige arbejdsmiljø i branchen.

En karriere bygget på udvikling 

Den eneste konstant hos Volvo Trucks er udvikling. Når du arbejder hos os, får du muligheden for at deltage i kontinuerlige undervisningsprogrammer.

Få en fair aftale

Hos Volvo Trucks belønner vi kompetence og engagement. Vi ved også at tilfredse medarbejdere yder bedre. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige lønninger.

Nyd work-life balancen 

Vi forstår, at der er mere i livet end at arbejde. Så vi gør vores bedste for at tilbyde dig arbejdsbetingelser, som respekterer dit familieliv, og vi støtter op om en sund livstil. Vores værdi om miljø og bæredygtighed dækker mere end blot køretøjerne. 

At vokse med moderne værdier  

Vi ønsker at, du påtager dig en aktiv rolle i vores virksomhed. Vi arbejder derfor hårdt for at skabe et arbejdsmiljø, der inspirerer dig til at bidrage. Vi ønsker, at din stemme bliver hørt, og at dine ideer har betydning. 

Bliv en  del af vores fantastiske team 

Du kommer til at arbejde sammen med inspirerende mennesker med forskellige baggrunde. Sammen bruger I jeres viden og erfaring til at udføre arbejdet. Og I deler udfordringer og godt sammenhold.

BEVIS PÅ AT VI DRIVER UDVIKLINGEN FREMAD

Volvo gav verdenen trepunktsselen, sikkerhedsførerhuset og den uovertrufne I-Shift gearkasse.
Med vores kontinuerlige teknologiske udvikling driver vi transportindustrien fremad.

Volvo Trucks Driving Progress