Kom i gang med udlejning allerede i dag. Kontakt din nærmeste forhandler.

E-mail: volvorental_dk [at] volvo [dot] com

Telefon: 43 55 58 00

Volvo Lastvognsudlejning – det handler mere om partnerskab end ejerskab

Volvo Lastvognsudlejning bliver mere og mere populært for hvert år. Og det er let at se hvorfor. Som din fleksible udlejningspartner står vi parat til at hjælpe dig med at klare enhver hasteopgave, kort- eller langtidskontrakter eller en specialopgave med en lastvogn fra vores udlejningsflåde.
Du kontakter os bare, så sørger vi for resten. Og før du ved af det, sidder du bag rattet i den sidste nye Volvo-lastvogn i gang med at få klaret din opgave.

Fem fordele ved Volvo-lastvognsudlejning

1. Øget fleksibilitet

Med en omfattende række af Volvo-lastvogne til leje, får du mulighed for at forøge flådestørrelsen på den korte, mellemlange eller lange bane. Herudover tillader leje af lastbiler dig at være endnu mere fleksibel i forskellige brancher ud fra kundernes behov.

Volvo-lastvognsudlejning giver lavere omkostninger

2. Lavere omkostninger

Med en lejet Volvo-lastvogn får du fuld kontrol over de økonomiske risici og kapitaludgiften forbundet med nyvognskøb. Du kan i stedet leje en lastvogn i en kortere periode til en fast, månedlig ydelse inkl. serviceomkostninger.

Volvo Lastvognsudlejning samlet løsning under ét tag

3. En samlet løsning

Uanset om du køber en ny lastvogn eller er interesseret i at leje en, følger dette med: Vi tilbyder alt samlet under ét tag. Vi finder hurtigt den rigtige lastvogn, der opfylder dine behov, og sammensætter så en samlet løsning, der passer til din tidsplan. 

Volvo Lastvognsudlejning lastvogne af høj kvalitet

4. Adgang til lastvogne af høj kvalitet

Hvis du beslutter dig til en udlejningslastvogn fra os, kan du være sikker på, at du får en næsten ny lastvogn, der er pæn og ren og opdateret med den nyeste software. Ganske enkelt en lastvogn, der er parat til at repræsentere dig og din virksomhed. 

Volvo Lastvognsudlejning globalt supportnetværk

5. Globalt supportnetværk

Vi vil alle sammen gerne have, at tingene bare glider så problemfrit som muligt. Men vi ved også godt alle sammen, at sådan er livet ikke altid. Så vi har oprettet et globalt supportnetværk, der altid er lige ved hånden, hvis der skulle ske noget uforudset.

forhandlersøgning

Har du brug for at få klaret en opgave?

Find din lokale Volvo Lastvognsudlejning-forhandler her.

Find din lokale forhandler