Dygtige mekanikere og de rette serviceydelser betyder øget driftstid.

Den rette service

De dygtigste mekanikere. Reservedele af fremragende kvalitet. Volvo Trucks' serviceydelser hjælper dig med at få mest muligt ud af din lastvogn. Planlæg en serviceplan forud, og find ud af, hvordan vi overvåger en lastvogns stand – selv mens den er på farten.

Mere om serviceydelser på værkstedet
Spar op til 5 % brændstof – helt ubesværet

Fuel Advice

Spar op til 5 % brændstof. Vores personlige brændstofrådgiver giver dig de analyser og gode råd, du skal bruge for at nedbringe udgifterne – og holde dem nede.

Find ud af, hvad Fuel Advice kan gøre for dig
Volvo-lastvognsudlejning parkeret i byen

Volvo Lastvognsudlejning

Har du fået nye transportopgaver? Har du brug for at geare op for at klare de sæsonbetonede krav? Uanset hvilke krav du har, kan du altid kontakte Volvo Truck Rental, når du har brug for et par ekstra hjul. 

Dynafleet hjælper dig med at få kontrol over bundlinjen

Flådestyring

Viden er nøglen til succes i enhver virksomhed. Og det leverer Dynafleet til dine transportopgaver. Den giver detaljerede flådestyringsegenskaber og vigtige oplysninger til håndtering af alle aspekter af din drift.

Find ud af, hvordan Dynafleet kan forbedre din drift
Chaufføruddannelse hjælper dig til at få mest muligt ud af din lastvogn

Volvo Trucks' chaufføruddannelse

En førsteklasses lastvogn fortjener en førsteklasses chauffør. En investering i Volvo Trucks' chaufføruddannelse vil hjælpe dine chauffører med at få mest muligt ud af lastvognene, hvilket resulterer i forbedringer af brændstofeffektiviteten, produktiviteten og sikkerheden.

Få mere at vide om chaufføruddannelse
Find den rigtige hjælp med Volvo Finans

Volvo Finans

I det store billede er lastvognen kun en del af dine virksomhedsaktiviteter. Den skal også finansieres, betales og forsikres. Det er her, Volvo Finans træder til. Vi kender din branche og kan tilbyde dig en plan, der får fremtiden til at se lysere ud for dig.

kontakt Volvo Trucks forhandler

Vil du vide mere?

Få flere oplysninger om det udvalg af serviceydelser, vi tilbyder – vi hjælper dig med at finde frem til, hvad der er bedst for din virksomhed, foreslå en løsning og give dig et tilbud.

Kontakt os