Gør den til din egen

Tilbehør fra Volvo Trucks kan forvandle din lastvogn. Det kan spare tid (Work Remote). Det kan øge effektiviteten (spoilere og softwarepakker). Og det kan gøre din arbejdsplads til dit andet hjem (kaffemaskine). Uanset hvilket udstyr og hvilke funktioner og ekstradetaljer du skal bruge til at gøre din lastvogn perfekt, skal du bare sige til. Så hjælper vi dig med at finde dem.

Hold lastvognen i gang

Service og kontrakter

Service og kontrakter

Det er vores job at holde din lastvogn i gang ude på vejene. Original Volvo Service er vores vej til det. Vil du vide, hvordan vi sørger for at holde din lastvogns driftstid så høj som mulig?

Læs mere om Original Volvo Service og vores Volvo-servicekontrakter.
Finansiering

Finansielle serviceydelser

Det er vores job at hjælpe dig med at finde den rette finansieringsmodel, der passer til din virksomhed.
Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at finansiere din lastvogn?

Læs mere om vores løsninger.

Lastvognsgaranti

Vores standardgaranti giver dig ro i sjælen i 12 måneder. Du får yderligere 12 måneders garanti (eller op til 300.000 km) på drivlinen og en række andre komponenter. Garantien giver dig også en lang række fordele, der sikrer din investering – både herhjemme og i udlandet.

Alle komponenter, som er omfattet af garantien, er sikret mod forarbejdningsfejl og materialefejl opstået under fremstillingen – fra leveringstidspunktet til afslutningen af garantiperioden. (Dette inkluderer ikke skader, forkert brug eller ulykker).

Leverede lastvogne

Fra os til dig

Leverede lastvogne

Den skinnende kølergrill. Den flotte lakering. Duften af nyt indtræk. Der findes ikke noget bedre end at modtage en helt ny lastvogn. Bare spørg ejerne af disse enestående lastvogne.

Her finder du os

Har du spørgsmål? Vil du have et tilbud?

Vil du vide mere om vores lastvogne, finde noget bestemt tilbehør, få et tilbud eller prøve at sidde bag rattet: Så kontakt os pr. telefon eller e-mail. Eller kom og besøg os.

Her finder du os