Midter/Striben

Her finder du de gode lastvognshistorier

Midter/Striben #1 2020    Midter/Striben #2 2019
Midter/Striben #2 2018    Midter/Striben #3 2018

Klik her for at abonnere på Midter/Striben

187 matches

1 of 10

 • Transport story

  09/21/2020 1 min. læsning 1 min. læsning

  Evolution fra Volvo Trucks

  Det eneste, der er konstant, er forandring. Volvo-lastbiler er i konstant udvikling. Hver ny generation betyder en række omhyggeligt designede og konstruerede forbedringer.

  `
 • Transport story

  09/14/2020 5 min. læsning 5 min. læsning

  Undercover på hovedvejen: Kunderne får en forsmag på den nye lastbilserie

  På de snoede veje i Sierra de los Filabres i Spanien fik udvalgte kunder chancen for at prøvekøre den nye Volvo FH16, Volvo FH og Volvo FM. Her er deres indtryk seks måneder før lanceringen.

  `
 • Tech Product

  09/13/2020 1 min. læsning 1 min. læsning

  12" instrumentdisplayet giver enklere interaktioner og minimale distraktioner

  12" instrumentdisplayet i den nye modelserie fra Volvo Trucks er designet til at holde chaufførens hænder på rattet og øjne på vejen.

  `
 • Transport story

  09/13/2020 4 min. læsning 4 min. læsning

  Ny lastbilserie skabt med tanke på chaufføren

  Volvo Trucks introducerer fire nye lastbiler med stærkt fokus på chaufførmiljøet, sikkerheden og produktiviteten.

  `
 • Inside Volvo

  09/13/2020 7 min. læsning 7 min. læsning

  Sætter standarden for driftstid og realtidsovervågning af lastbiler

  Mere end 600.000 Volvo-lastbiler har nu onlineforbindelse, og flere kommer til hver eneste dag. Realtidsovervågning er en realitet, og trin for trin forbedrer Volvo Trucks lastbilernes driftstid ved at strømline servicearbejdet. Det hjælper transportvirksomhederne med at holde deres løfte om at levere til tiden – hver gang.

  `
 • Business story

  09/13/2020 7 min. læsning 7 min. læsning

  Transportvirksomheden EG Eriksson felttester den nye Volvo FMX

  Den nye Volvo FMX er specialdesignet til at gøre anlægschaufførens arbejde lettere, sikrere og mere komfortabelt. Den svenske transportvirksomhed EG Eriksson sætter den på prøve.

  `
 • Tech Product

  09/10/2020 2 min. læsning 2 min. læsning

  Mere hårdføre lastbiler med større kapacitet og højere nyttelast

  Med en række opgraderinger, der muliggør en vogntogsvægt på op til 150 tons, byder den nye Volvo FMX, Volvo FH og Volvo FH16 på større produktivitet end nogensinde før.

  `
 • Tech Product

  09/08/2020 1 min. læsning 1 min. læsning

  De nye Volvo FMX, FH, FH16 og FM lastbiler danner »Tårnet«

  Volvo Trucks' største lancering til dato fortjente en helt særlig markering. I filmen »Tårnet« ser vi de nye lastbiler Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FH16 og Volvo FM stablet oven på hinanden med koncernchefen som kransekagefigur på toppen.

  `
 • Transport story

  09/04/2020 2 min. læsning 2 min. læsning

  Det opdaterede førerhusinteriør på Volvo FH: med tanke på chaufføren

  Feedback fra chauffører har spillet en afgørende rolle for det forbedrede førerhusinteriør på Volvo FH og FH16. Når man sætter sig bag rattet, er det tydeligt, at forbedringerne giver en brugervenlig køreoplevelse, der er sikrere og langt mere komfortabel.

  `
 • Transport story

  09/04/2020 6 min. læsning 6 min. læsning

  Det nye førerhusinteriør til Volvo FM: ultimativ chaufførkomfort

  Det nye design af førerhusinteriøret på Volvo FM er det første siden lanceringen i slutningen af 1990'erne. Carina Byström, ledende interiørdesigner hos Volvo Trucks, forklarer, hvad der inspirerede hende og hendes kolleger, mens de opdaterede lastbilen fra inderst til yderst.

  `
 • Performance & Fuel

  09/04/2020 2 min. læsning 2 min. læsning

  – Vores mest brændstofbesparende lastbilserie til dato

  Med brændstoføkonomiske drivliner og chassiskonfigurationer muliggør Volvo Trucks' nye modelserie betydelige brændstof- og CO2-besparelser. De nye lastbiler er også en del af en langsigtet vision om nul emissioner.

  `
 • Safety

  11/18/2019 0,5 min. læsning 0,5 min. læsning

  Den største dødsårsag hos børn og unge er trafikkvæstelser

  Ifølge WHO's rapport om trafiksikkerhed i 2018 dør flere mennesker i alderen 5 til 29 år som følge af trafikkvæstelser end af sygdomme som AIDS og tuberkulose. Volvo Trucks tager sit ansvar for at hjælpe med at bekæmpe denne negative tendens meget alvorligt.

  `
 • Fra 2022 bliver udvalgte aktive sikkerhedssystemer obligatoriske i Europa. Volvo Trucks' nye trafik- og produktsikkerhedschef, Anna Wrige Berling, vurderer konsekvenserne for transportbranchen.

  `
 • Electromobility Tech Society

  11/18/2019 2 min. læsning 2 min. læsning

  Opfyldelse af de stigende krav om mere effektive transportløsninger

  Transportkravene i 2030 vil være dobbelt så høje, som de var i 2005. Især lastbilstransport oplever en hidtil uset stigning. Udfordringen er at imødekomme fremtidens behov på en effektiv, bæredygtig og sikker måde.

  `
 • Tech Product

  11/18/2019 3 min. læsning 3 min. læsning

  Volvo FL Electric: Hvordan fungerer det?

  Den toakslede Volvo FL Electric-lastbil er designet til at levere bedre ydelse, mindre støj og længere levetid. Sådan fungerer dens innovative elektriske drivline.

  `
 • Da minearbejdet truede selve grundlaget for Kiruna i det nordlige Sverige, blev der truffet en drastisk beslutning: At flytte hele byen. Specialtransportør Mikael Wallner har flyttet mange overdimensionerede laster med sin Volvo FH gennem årene, men ikke hele bygninger.

  `
 • Inside Volvo

  11/18/2019 6 min. læsning 6 min. læsning

  Forrest i udviklingen af køretøjer med onlineforbindelse

  Fremskridt inden for køretøjer med onlineforbindelse åbner op for en række nye smarte trafikløsninger, der vil hjælpe med at forbedre trafiksikkerheden og trafikafviklingen og reducere CO2-emissionerne. På Connected Solutions Innovation Hub i Californien samarbejder Volvo Trucks med branchepartnere om at udvikle nye muligheder og holde sig ajour med de nyeste tendenser inden for onlineforbindelser.

  `
 • Volvo Trucks' nye Flexi-Guld-kontrakt giver dig sikkerheden ved en lang servicekontrakt og fleksibiliteten til hele tiden at afstemme vedligeholdelse og pris efter forbrug.

  `
 • Business story

  10/17/2019 5 min. læsning 5 min. læsning

  Volvo Flexi-Guld-kontrakt holder Michael Vermaaks lastvogne i gang

  For den sydafrikanske farmer Michael Vermaak er succes et spørgsmål om driftstid. Med en flåde af Volvo FH-lastvogne og en Flexi-Guld-kontrakt kan han sikre sin rentabilitet – og holde konkurrenterne bag sig.

  `
 • Efter flere års konstante forbedringer af brændstofeffektiviteten mente Manuel Gonzalez Transportes, at flåden havde nået et niveau, der ikke kunne blive meget lavere. Men så prøvede virksomheden den nye Volvo FH med I-Save.

  `

187 matches

1 of 10