Maja

Maja er diplomuddannet vognmand og har tidligere haft sin egen vognmandsforretning. Maja startede som værkstedsassistent hos Volvo Truck Center i Viborg i august 2022. 

MAJA

Værkstedsassistent 

Mød Maja Primdahl, værkstedsassistent i Volvo Truck Center Viborg

 

Hvilke opgaver løser en værkstedsassistent?

Jeg sidder med fakturering, vagtplaner og sådan nogle ”sjove opgaver”. Jeg er ikke kontoruddannet, men har siddet på kontoret i flere år og styret min egen virksomhed i 11 år. 

 

Hvorfor søgte du job hos Volvo Trucks?

Der er et eller andet med mig og store biler. Værkstedet ligger tæt på, hvor jeg bor og jeg kendte allerede nogle af medarbejderne og har kun hørt godt om stedet, så det var ikke et svært valg, da de manglede en ny værkstedsassistent. 

 

Hvordan var det at starte nyt job i Volvo?  

Jeg har brugt en del tid på at komme ind i de forskellige Volvo systemer, men jeg synes det har været spændendende. Jeg kom hurtigt til selv at sidde med opgaverne, og hvis jeg havde spørgsmål, kunne jeg altid tage fat i min leder eller kollega. 

 

Hvordan vil du beskrive Volvo Truck Center Viborg som arbejdsplads?

Der er plads til alle her, uanset hvor man kommer fra. Noget af det bedste er sammenholdet. Vi kan sidde dybt koncentreret med noget, og så er der en eller anden, der får sagt noget sjovt og vi har det vildt skægt. Det synes jeg er lidt specielt og lidt dejligt, at man også kan. 

 

Hvordan er det som kvinde at arbejde i en traditionel mandeverden? 

Det har jeg jo gjort i mange år. De seneste 15 år har jeg været i transportbranchen. Og jeg synes stadigvæk, at det er sjovt, hvis man hopper ud af en lastbil og der så står der så en flok mænd og tænker ”hold da op - det er jo en kvinde, der kom ud”. 

 

Jeg er kommet på Truck Center Viborg som vognmand og kunde i flere år og har altid godt kunnet lide at komme her, fordi jeg er blevet taget godt imod og har følt mig velkommen. Selvom jeg er kommet som kvinde har de kunne høre at jeg ved noget om det her. Det oplever jeg også nu, hvor jeg er blevet ansat. Hvis der er en som spørger om noget, jeg kan svare på, er det sådan lidt ”hold da kæft ved du det” agtigt. Så det er en god arbejdsplads.