VÆRKFØRER

 

Motiveres du af at få kunder sendt glade og tilfredse videre ud på landevejen i samarbejde med teamet? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Taastrup måske dit næste job.

Du bliver en del af et stort team på to indskrivere og fire værkførere. Indskrivernes opgave er at modtage kunderne og overlevere opgaverne til værkføreren, der sikrer, at opgaven bliver løst på værkstedet. Som værkfører får du ledelsesansvar for dit eget team, og selv refererer du til Truck Center chefen.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Optimal daglig drift af værkstedet
  • Kundehåndtering, herunder sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
  • Personaleledelse af mekanikere og lærlinge, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejdersamtaler
  • Sikre grundlaget for faktureringen, inkl. fastsættelse af timeforbrug
  • Opfølgning på ISO, kvalitet samt sikkerheden på værkstedet

 

Indgangsvinklen til stillingen

  • Erfaring fra lignende stilling i bilbranchen, helst lastbilbranchen
  • Kendskab til dagligdagens udfordringer på et værksted, hvor du evner at bevare overblikket
  • Solid teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer

 

Det er vigtigt, at du som værkfører evner at skabe stærke kunderelationer, og at du som personaleleder er motiverende og en god sparringspartner for dine medarbejdere. Du kommunikerer klart og tydeligt, da vi vægter værdien af en klar aftale meget højt. Du har god forretningsforståelse, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs. Som person er du energisk, udadvendt og en teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Teamet gør meget ud af, at tonen er positiv, så det forventes, at du bidrager til dette. Engelsk i skrift og tale til husbehov forventes som minimum.

 

Tag skridtet

Hvis du motiveres af solide udfordringer, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

 

Kontakt Truck Center chef, Bjørn Hammar, på telefon 61 82 78 96, hvis du ønsker mere information om stillingen. Ellers vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV  hurtigst muligt og senest søndag den 21. august 2022. Søg gerne før, da vi løbende holder samtaler. 

SØG JOBBET HER