VÆRKFØRER

 

Motiveres du af at få kunder sendt glade og tilfredse videre ud på landevejen i samarbejde med teamet? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Nr. Alslev måske dit næste job.

 

Med reference til værkstedschefen bliver du en del af et team på syv mekanikere, en arbejdsmand, tre lærlinge og to reservedelsekspedienter.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver

Optimal daglig drift af værkstedet

Kundehåndtering, herunder sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden

Bistå værkstedschefen i ledelse af mekanikere og lærlinge, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejdersamtaler

Sparring med mekanikere på tekniske problemstillinger

Sikre grundlaget for faktureringen inkl. fastsættelse af timeforbrug

Opfølgning på ISO, kvalitet samt sikkerheden på værkstedet

 

Indgangsvinklen til stillingen

Erfaring fra lignende stilling i bilbranchen, helst lastbilbranchen

Kendskab til dagligdagens udfordringer på et værksted, hvor du evner at bevare overblikket

Solid teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer

 

Det er vigtigt, at du som værkfører evner at skabe stærke kunderelationer, og at du som personaleleder er motiverende og en god sparringspartner for medarbejdere. Du kommunikerer klart og tydeligt, da vi vægter værdien af en klar aftale meget højt. Du har god forretningsforståelse, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs. Som person er du energisk, udadvendt og en teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Teamet gør meget ud af, at tonen er positiv, så det forventes, at du bidrager til dette. Engelsk i skrift og tale til husbehov forventes som minimum.

 

Tag skridtet

Hvis du motiveres af solide udfordringer, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

 

Kontakt værkstedschef Jacob Marland på telefon 5488 1306, hvis du ønsker mere information om stillingen. Ellers vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV via linket HER hurtigst muligt og senest søndag den 12. marts 2023. Søg gerne før, da vi løbende holder samtaler.