LASTVOGNSOPBYGGER

VOLVO TRUCK CENTER DANMARK A/S 

 

LASTVOGNSOPBYGGER | Volvo Truck Center Viborg

Vi har travlt med opbygning af nye lastbiler i vores filial i Viborg. Så er du kreativ og med hænderne skruet rigtigt på? Og har du en uddannelse som lastvognsmekaniker, smed eller lignende? Så er dette måske et job for dig.

Dine arbejdsopgaver

  • Opbygning af nye og brugte lastbiler
  • Svejsning og skæring
  • Mekanisk montage
  • Montering af hydraulik og pneumatik
  • Vores nye kollega til opbygningsafdelingen i Viborg må meget gerne være uddannet lastbilmekaniker, landbrugsmaskinemekaniker, smed el. lign. og have erfaring indenfor branchen, men det er ikke et krav.

Dine kommende kolleger har høj anciennitet og er eksperter indenfor deres felt. Der er derfor gode oplæringsmuligheder, men vi forventer, at du er dygtig og engageret i dit arbejde, og at du er en teamspiller, der tager ansvar, kan arbejde selvstændigt og yder en ekstra indsats, når opgaverne kræver det.

Vi tilbyder varigt arbejde i en spændende stilling. Du vil blive en del af et uformelt miljø med fokus på høj medarbejdertilfredshed og med mulighed for at få ansvar og indflydelse. Vi har overenskomst og gode personalevilkår inkl. sundhedsforsikring samt uddannelses- og udviklingsmuligheder på vores egen serviceskole.

Læs mere om os på www.volvotruckcenter.dk og kom gerne forbi, for at hilse på os og fornemme, om vi skal være din kommende arbejdsplads.

Vi indkalder løbende til samtaler, men venter også gerne på den rette. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link "Søg jobbet online” senest den 26. maj 2022.

Spørgsmål kan rettes til Truck Center Chef Peter Beck Mortensen på tlf. 41 39 32 18.

Har du tænkt over hvor meget vægt en lastvogn kan trække?
Denne Volvo FH16, udstyret med I-Shift med krybegear, står over for en ekstrem udfordring.

Som ny Volvo Danmark medarbejder kan du med fordel klikke rundt på hjemmesiden. Nyd også nogle af vores mange live-test film, som du finder på Volvo Trucks' youtube kanal og på vores danske kanal www.youtube.com/VolvoTrucksDK

Se en af de gamle kendinge her: