VÆRKSTEDSCHEF

VOLVO TRUCK CENTER DANMARK A/S 

 

VÆRKSTEDSCHEF | Holstebro

Er Søger du et spændende og udfordrende job i lastbilbranchen, hvor du går forrest og sikrer tilfredse kunder samt et topmotiveret værkstedsteam? Så er du måske vores nye værkstedschef.

Vi søger en stærk og erfaren leder til at varetage værkstedsdriften i Volvo Truck Center i Holstebro. Du bliver chef for 12 fagligt dygtige medarbejdere – én værkstedsassistent, otte mekanikere og to lærlinge og en arbejdsmand. Som værkstedschef vil du referere til Servicechef Vest.

 

Dine opgaver og ansvarsområder

  • drift af værkstedet – herunder salg af værkstedstimer og reservedele
  • ledelse og udvikling af medarbejderne
  • optimering af diverse processer og arbejdsgange
  • sikre korrekt grundlag samt rettidig fakturering
  • tæt dialog med kunderne

Du bliver målt på kundetilfredsheden, medarbejdernes engagement samt top- og bundlinje.

 

Vi forventer, at du:

har kendskab til branchen samt dagligdagens udfordringer på et værksted

har stærk teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer

har erfaring med fakturering

har en solid forretningsforståelse

besidder stærke kommunikative og sociale kompetencer

Som person er du energisk, udadvendt og en teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Du har ledelseserfaring fra en lignende stilling.

 

Tag skridtet

Du bliver en del af en motiverende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor du får stor indflydelse og ansvar. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

Kontakt Servicechef Vest Thomas Knudsen på telefon 41 73 40 27, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Send din ansøgning samt CV via linket HER senest søndag den 21. august 2022. Søg gerne før, da vi løbende holder samtaler.

 

Tag skridtet

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er fagligt dygtige. Hvis du motiveres af udfordringer og stærke brands, kan du få det hele her – en konkurrencedygtig lønpakke, sundhedsforsikring og firmabil.

Kontakt Servicemarkedschef Vest Thomas Knudsen på telefon +45 41 73 40 27, hvis du ønsker mere information om stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest søndag den 21. august 2022 via linket HER. Søg gerne før, da vi løbende holder samtaler.

 

Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo Koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med høje markedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen. Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelser af Personlige Oplysninger HER.