VÆRKFØRER

VOLVO TRUCK CENTER HILLERØD A/S 

 

VÆRKFØRER | Volvo Truck Center Hillerød

Motiveres du af at få kunder sendt glade og tilfredse videre ud på landevejen i samarbejde med teamet? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Hillerød måske dit næste job.

 

Med reference til værkstedschefen bliver du en del af et team på ni mekanikere, en værkstedsmedhjælper, fire lærlinge og to reservedelsekspedienter.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Optimal daglig drift af værkstedet
  • Kundehåndtering, herunder sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
  • Bistå værkstedschefen i ledelse af mekanikere og lærlinge, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejdersamtaler
  • Sparring med mekanikere på tekniske problemstillinger
  • Sikre grundlaget for faktureringen, inkl. fastsættelse af timeforbrug
  • Opfølgning på ISO, kvalitet samt sikkerheden på værkstedet
  • Indgangsvinklen til stillingen
  • Erfaring fra lignende stilling i bilbranchen, helst lastbilbranchen
  • Kendskab til dagligdagens udfordringer på et værksted, hvor du evner at bevare overblikket
  • Solid teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer

 

Det er vigtigt, at du som værkfører evner at skabe stærke kunderelationer, og at du som personaleleder er motiverende og en god sparringspartner for medarbejdere. Du kommunikerer klart og tydeligt, da vi vægter værdien af en klar aftale meget højt. Du har god forretningsforståelse, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs. Som person er du energisk, udadvendt og en teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Teamet gør meget ud af, at tonen er positiv, så det forventes, at du bidrager til dette. Engelsk i skrift og tale til husbehov forventes som minimum.

 

Tag skridtet

Hvis du motiveres af solide udfordringer, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

 

Kom gerne forbi…

Kom gerne forbi for at hilse på os i Truck Center Hillerød, Lokesvej 1, 3400 Hillerød for at fornemme, om vi skal være din kommende arbejdsplads.

 

Vi holder løbende samtaler, men venter også gerne på den rette. Giv os et ring på telefon 4828 3570 eller send din ansøgning og dit CV via linket HER Helst senest den 31. marts 2023.

 

VOLVO LIVE-TEST FILM  

Som ny Volvo Danmark medarbejder kan du med fordel klikke rundt på hjemmesiden.

Nyd også nogle af vores mange live-test film, som du finder på Volvo Trucks' youtube

kanal og på vores danske kanal www.youtube.com/VolvoTrucksDK