Claus Rieland, salgschef hos Volvo Truck Center, søger varebilssælger

Ledig stilling: Varebilssælger

Volvo Truck Center Taastrup

Er du passioneret omkring varevogne og salg? Og drømmer du om at blive en del af et team, der deler din sprudlende passion?

 

Professionel på alle måder

 

Du bliver den eneste full-time dedikerede varevognssælger hos Renault Trucks i Københavnsområdet. Derfor får du rig mulighed for at arbejde med det, som netop du brænder for; nemlig varevogne.

 

På selvstændig og målrettet vis bliver din opgave at løfte Renault Master Red Edition til næste step – den professionelle varevogn til den professionelle bruger.

 

Læs mere og ansøg her

 

Send din ansøgning og CV via senest den 1. marts 2020. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Renault Trucks Sales Manager Claus Rieland på telefon 29 81 18 20.

 

 

Værkførerstilling ledig i Hillerød

Volvo Truck Center Hillerød

Volvo Truck Center i Hillerød søger en værkfører. Du bliver kundernes og medarbejdernes midtpunkt i en hektisk hverdag, hvor du modtager og rådgiver kunderne.

 

Sammen med værkstedschefen har du ledelsesansvar for medarbejderne på værkstedet, og du refererer selv til værkstedschefen. 

 

Læs mere og ansøg her

 

Kontakt servicemarkedsdirektør Jan Scheel på telefon 6120 9784, hvis du ønsker mere information om stillingen.

Volvo Truck Center Randers

Lastvognsmekanikerlærling - en uddannelse med fremtid i!

Vi søger en mekanikerlærling til vores filial i Randers. Uddannelsen varer kun 3,5 år, når du har bestået grundforløbene.

 

Læs mere om jobbet her

 

Lær mere om os og det at være lærling HER eller kom forbi vores filial på Haraldsvej i Randers, for at hilse på os og fornemme, om vi skal være din kommende uddannelses- og arbejdsplads. Ansøgningsfristen er 23. februar 2020. 

 

Send os din ansøgning sammen med dine seneste karakterblade til HR2@volvo.com. Mærk mailen ”Lærling Randers”.