Hold din lastvogn i optimal stand – og gør den så rentabel som muligt

Fantastisk for din lastvogn

For at holde din lastvogn i optimal stand og gøre den så rentabel som muligt bliver den serviceret af certificerede Volvo-mekanikere. De har alt det nødvendige Volvo-værktøj og alle de diagnose- og databasesystemer, de skal bruge. De bruger kun originale Volvo-reservedele. Og for at minimere driftsafbrydelser forsøger de altid at arbejde, når det passer dig. 

Planlæg og prissæt service på forhånd

Fantastisk for din virksomhed

Når servicearbejdet planlægges og prissættes på forhånd, giver det dig bedre kontrol og bedre overblik over virksomhedsdriften, så du sparer tid og penge til administration. En velserviceret lastvogn er også mere driftssikker og brændstoføkonomisk. Alt dette sænker de samlede ejeromkostninger og giver dig færre ting at bekymre dig om, så du kan fokusere på at skabe vækst i virksomheden.

Vælg den perfekte kontrakt

Garanti for 100 % driftstid
Dækker reparationer af drivlinen
Din lastvogn er dækket af en aftalt serviceplan
Din lastvogn er dækket af en aftalt serviceplan
Service, der er skræddersyet til dine behov

Start med en serviceplan

Maksimal driftstid begynder med en gratis serviceplan. Vi lærer din lastvogn og din virksomhed at kende og samarbejder med dig om at finde det rette vedligeholdelsesniveau. Derefter bliver vi enige om en serviceplan, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hver kilometer.

VT

Hvilken kontrakt passer til dig?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svarene. Kig forbi, eller ring, så du kan komme i gang med en serviceplan.

Find din lokale forhandler